saphira

Direktlänk till inlägg 16 januari 2009

korsika, Corse

Av laurence - 16 januari 2009 22:26

Idag har jag bokat Saphiras nästa utlands resa. Det blir Korsika. Vi ska åka dit i juli.  För fick vi ta hänsyn till vad våra tonårsdöttrar ville. Absolut inte på landet, det fick bli mitt i Nice. Nu får vi ta hänsyn till vad vår hund vill. Absolut inte mitt i stan, det får bli ute på landet där jag kan springa fritt. Så efter en del letande hittade jag ett litet hus nära havet men ändå helt isolerad där hundarna var välkomna och där det fanns en stor trädgård att springa i. Vi får se ur det går. Förra sommaren tålde inte Saphira värme. Vi hade hört att Lagotto älskar sol och värme men inte vår Saphira. Det kan bero på att hon var valp, så vi får se hur det går i Korsika. Jag själv tåler inte värme så bra så i så fall får husse ge sig iväg på vandring ensam och Saphira och jag får slappa i skuggan och läsa en bra bok.


Aujourd’hui j’ai reservé le prochain voyage á l’etranger de Saphira. Ce sera la Corse. Nous irons lá en juillet. Avant il fallait tenir compte de l’avis de nos adolescentes. Absolument pas á la campagne, c’etait Nice centre ville. Maintenant il faut tenir compte de l’avis de notre chien. Absolument pas au centre ville, ce sera á la campagne ou je peux courir. Apres avoir chercher j’ai finalement trouver une petite maison pres de la mer mais isolée ou les chiens sont acceptés et ou il y a un grand terrain pour courir. Nous verons comment ca va. L’année passée Saphira ne supportait pas la chaleur. Nous avions entendu que les Lagottos aiment le soleil et la chaleur mais pas notre Saphira. C’est peut etre parcequ’elle etait un chiot, alors nous allons voir comment ca va aller en Corse. Je ne supporte pas tres bien la chaleur moi meme. Le maitre devra dans ce cas partir en randonnée seul et saphira et moi nous prelacerons á l’ombre avec un bon livre.

 
ANNONS
 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

16 januari 2009 23:41

Blir vi avundsjuka eller?
pussar

http://lagottoflickorna

 
Torsten

Torsten

17 januari 2009 10:02

Åååå,igen!! Fubbigt!! Behöver ni en Torsten så tveka inte, säg bara till! (Matte hälsar; om ni behöver en matte också, tveka inte...bara att säga till...) Puss ;)

http://www.prinstorsten.bloggagratis.se

 
Laurence

Laurence

17 januari 2009 13:28

det finns två extra sängar, så häng med.

http://saphira

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av laurence - 9 september 2010 11:41

Kära läsare! Det var verkligen länge sen jag skrev på min blogg men vi lever i allra högsta grad. Det har hänt väldigt mycket denna sommar. Medan jag var i Frankrike fick jag reda på att jag hade blivit antagen till forskarskola på Malmö högskolan. 5...

Av laurence - 8 juni 2010 22:52

Ikväll var det sista gången på ridning för denna termin. Hästarna ska åka på sommarbete snart. Jag kommer att sakna Lawina, vi har kommit så nära varandra och hon har definitiv blivit min favorit häst. I morgon är det avslutning för agility, tråkigt ...

Av laurence - 7 juni 2010 18:14

Nu är vi tillbaka efter en omtumlande vecka. Vi kom fram till Frankrike på söndags morgon och sen var det massor att göra. Jag har förstått att det är stor skillnad mellan våra kulturer när det gäller dödsfall. Från lördags morgon till tisdag kl.11 f...

Av laurence - 30 maj 2010 16:06

Här kommer lite bilder från uppvisningen. det gick bra och Saphira var duktig som vanligt. Hon låter sig inte distraheras av publiken.   Vi kommer att vara borta ett tag för min mamma har dött och jag ska åka till Frankrike. Saphira följer med.  ...

Av laurence - 24 maj 2010 21:46

I kväll var vi på agility träningen och lärde oss att styra hunden på distans. Tänk om man kunde stå i mitten och skicka hunden runt utan att behöva springa själv. Då hade man kunna hålla på med agility långt upp i ålder. Man hade kunna stå där med s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se