saphira

Direktlänk till inlägg 18 januari 2009

hemlig agent

Av laurence - 18 januari 2009 21:02

Igår träffade vi en konstig typ. Efter lite tvekan vågade Saphira gå fram och snacka med honom. Det visade sig vara en hemlig agent från Tyskland. Han var på farligt uppdrag i Sverige för att försöka fånga Gerhard von Snugg. Då kunde Saphira stolt berätta att hennes halvbror Torsten hade löst fallet alldeles på egen hand med lite hjälp av matte förstås. Hemliga agenten blev riktig snopen och var glad att kunna äntligen åka hem till familjen efter flera månader på resande fot.  

 
ANNONS
 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

18 januari 2009 22:20

vilken modig liten tös du är. Tänk att det nu är hemliga agenter som spanar efter den hale typen. Så skönt att slippa honom
pussar

http://lagottoflickorna

 
Torsten

Torsten

19 januari 2009 07:12

Vi är bra du o jag!!! "Vicken" tur han träffade dej, för annars kanske han hade fått leta länge till...

http://www.prinstorsten.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Tessan och pälsbollarna

21 januari 2009 00:19

Ja men käre nån....Hemliga agenter!! Oj vilken tur att Torsten fixa hem honom till tyskland igen;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av laurence - 9 september 2010 11:41

Kära läsare! Det var verkligen länge sen jag skrev på min blogg men vi lever i allra högsta grad. Det har hänt väldigt mycket denna sommar. Medan jag var i Frankrike fick jag reda på att jag hade blivit antagen till forskarskola på Malmö högskolan. 5...

Av laurence - 8 juni 2010 22:52

Ikväll var det sista gången på ridning för denna termin. Hästarna ska åka på sommarbete snart. Jag kommer att sakna Lawina, vi har kommit så nära varandra och hon har definitiv blivit min favorit häst. I morgon är det avslutning för agility, tråkigt ...

Av laurence - 7 juni 2010 18:14

Nu är vi tillbaka efter en omtumlande vecka. Vi kom fram till Frankrike på söndags morgon och sen var det massor att göra. Jag har förstått att det är stor skillnad mellan våra kulturer när det gäller dödsfall. Från lördags morgon till tisdag kl.11 f...

Av laurence - 30 maj 2010 16:06

Här kommer lite bilder från uppvisningen. det gick bra och Saphira var duktig som vanligt. Hon låter sig inte distraheras av publiken.   Vi kommer att vara borta ett tag för min mamma har dött och jag ska åka till Frankrike. Saphira följer med.  ...

Av laurence - 24 maj 2010 21:46

I kväll var vi på agility träningen och lärde oss att styra hunden på distans. Tänk om man kunde stå i mitten och skicka hunden runt utan att behöva springa själv. Då hade man kunna hålla på med agility långt upp i ålder. Man hade kunna stå där med s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se