saphira

Direktlänk till inlägg 21 januari 2009

sjuk

Av laurence - 21 januari 2009 22:56

Orkar inte skriva idag, har legat i sängen hela dagen med feber. Saphira har varit en ängel och gosat med mig utan att hitta på alltför mycket bus, bara lite. Hon ser inte riktig klok med sin nya frissan nu när saxen har varit i farten. Imorgon är en annan dag. Go natt och glöm inte låsa era dörrar och fönster, Günther är i farten,

 
ANNONS
 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

22 januari 2009 00:00

Men stackars matte. Du måste pussa på henne ordentligt så hon blir bra. Vi tycket du är så söt i din frisyr
sötpussar

http://lagottoflickorna

 
Torsten

Torsten

22 januari 2009 07:15

Ja, krya på dej och kryp in lååångt under täcket! Gunther tar jag hand om....!

http://www.prinstorsten.bloggagratis.se

 
Monkan

Monkan

22 januari 2009 23:04

HUja då ingefärs te med honung, en god bok och många tuggben till Saphira. DSå Du kan vila ordentligt

http://lagottokrullet.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av laurence - 9 september 2010 11:41

Kära läsare! Det var verkligen länge sen jag skrev på min blogg men vi lever i allra högsta grad. Det har hänt väldigt mycket denna sommar. Medan jag var i Frankrike fick jag reda på att jag hade blivit antagen till forskarskola på Malmö högskolan. 5...

Av laurence - 8 juni 2010 22:52

Ikväll var det sista gången på ridning för denna termin. Hästarna ska åka på sommarbete snart. Jag kommer att sakna Lawina, vi har kommit så nära varandra och hon har definitiv blivit min favorit häst. I morgon är det avslutning för agility, tråkigt ...

Av laurence - 7 juni 2010 18:14

Nu är vi tillbaka efter en omtumlande vecka. Vi kom fram till Frankrike på söndags morgon och sen var det massor att göra. Jag har förstått att det är stor skillnad mellan våra kulturer när det gäller dödsfall. Från lördags morgon till tisdag kl.11 f...

Av laurence - 30 maj 2010 16:06

Här kommer lite bilder från uppvisningen. det gick bra och Saphira var duktig som vanligt. Hon låter sig inte distraheras av publiken.   Vi kommer att vara borta ett tag för min mamma har dött och jag ska åka till Frankrike. Saphira följer med.  ...

Av laurence - 24 maj 2010 21:46

I kväll var vi på agility träningen och lärde oss att styra hunden på distans. Tänk om man kunde stå i mitten och skicka hunden runt utan att behöva springa själv. Då hade man kunna hålla på med agility långt upp i ålder. Man hade kunna stå där med s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se