saphira

Direktlänk till inlägg 10 januari 2010

en kall helg, une fin de semaine froide

Av laurence - 10 januari 2010 21:03

    en runda på stranden, un tour sur la plage     havet har frusit. La mer a gelé   äntligen såg vi rådjuren som lever runt vår tomt. Enfin nous avons vu les biches qui vivent autour de notre terrain.   snön glitrar som diamant. La neige scintille comme un diamant.  en sista natt promenad. Une derniere promenade de nuit.   isblommor, fleurs de givre.   solen går ner. Le soleil se couche.  Någonting låter där ute. Il y a un bruit lá dehors.

    Natti, natti. Bonne nuit. 

 
ANNONS
 
Torsten

Torsten

10 januari 2010 23:44

Så himla fint och vintrigt ni har det! Precis som vi :)
Natti, natti!

http://prinstorsten.blogg.se

 
strövelstorpslagottona

strövelstorpslagottona

11 januari 2010 00:41

Kanonbra med lektion i franska. Det behövs verkligen friska upp dom glömda kunskaperna. Fortsätt med det.
Härliga bilder.
pussar

http://lagottoflickorna.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av laurence - 9 september 2010 11:41

Kära läsare! Det var verkligen länge sen jag skrev på min blogg men vi lever i allra högsta grad. Det har hänt väldigt mycket denna sommar. Medan jag var i Frankrike fick jag reda på att jag hade blivit antagen till forskarskola på Malmö högskolan. 5...

Av laurence - 8 juni 2010 22:52

Ikväll var det sista gången på ridning för denna termin. Hästarna ska åka på sommarbete snart. Jag kommer att sakna Lawina, vi har kommit så nära varandra och hon har definitiv blivit min favorit häst. I morgon är det avslutning för agility, tråkigt ...

Av laurence - 7 juni 2010 18:14

Nu är vi tillbaka efter en omtumlande vecka. Vi kom fram till Frankrike på söndags morgon och sen var det massor att göra. Jag har förstått att det är stor skillnad mellan våra kulturer när det gäller dödsfall. Från lördags morgon till tisdag kl.11 f...

Av laurence - 30 maj 2010 16:06

Här kommer lite bilder från uppvisningen. det gick bra och Saphira var duktig som vanligt. Hon låter sig inte distraheras av publiken.   Vi kommer att vara borta ett tag för min mamma har dött och jag ska åka till Frankrike. Saphira följer med.  ...

Av laurence - 24 maj 2010 21:46

I kväll var vi på agility träningen och lärde oss att styra hunden på distans. Tänk om man kunde stå i mitten och skicka hunden runt utan att behöva springa själv. Då hade man kunna hålla på med agility långt upp i ålder. Man hade kunna stå där med s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se