saphira

Direktlänk till inlägg 18 januari 2010

snön är kvar, la neige est encore lá

Av laurence - 18 januari 2010 20:12

  

här kommer jag matte! J'arrive maitresse!

     

var är ni? Ou étes vous?

     

Här är jag lille plutt.(det bästa saphira vet är att springa fullfart mot Sunny och välta omkull honom. Han blir så ledsen och trött när han har rullat runt ett antal gånger att han darrar på läppen och tittar bedjande för att få bli buren. Me voila petit machin. ( saphira s'amuse á courir á toute vitesse sur Sunny et á le faire tomber. Il est si triste et fatigué quand il a roulé un bon nombre de fois que sa levre tremble et il regarde d'un air supliant pour qu'on le porte)  

  

Var har dem gömt mitt grisöra? ou ont t'ils caché mon oreille de cochon?  

    

Jag vädrar något. Je sens quelque chose.

     

är det åt det hållet? c'est par lá?

     

de har gömt den uppåt i alla fall. Ils l'ont caché en hauteur de toute facon.

  

ja, där är den. oui la voila.

     

hur ska jag få tag på den? comment je vais l'attraper?

        

Tack husse. Merci maitre.

kolla hon har kommit ännu närmare för att äta äpple. Hon brydde sig inte om hundarna som skällde som galningar inne i huset men så fort jag öppnade dörren försvann hon blixt snabbt.Regarde, elle est venue encore plus pres pour manger les pommes.  Elle ne s'occupait pas des chiens qui aboyaient comme des fous á l'interieur mais des que j'ai ouvert la porte elle a diparu comme un eclair. 

 
ANNONS
 
strövelstorpslagottona

strövelstorpslagottona

19 januari 2010 00:16

Så kul ni har du och den lille. Eller kanske mest du?, haha.
Tänk att rådjuret vågar komma så nära er, helt otroligt.
kuliga pussar

http://lagottoflickorna.se

 
Torsten

Torsten

19 januari 2010 07:29

Visst är det kul att ha världens minsta kompis? Dom är ju så lätta att knuffa omkull :)
Härliga snöbilder och att rådjuret kommer så nära är ju helt otroligt!
Kramar till er!

http://prinstorsten.blogg.se

 
Stella & Doris med matte Lotta

Stella & Doris med matte Lotta

19 januari 2010 22:39

Vilket fantastiskt luktsinne de har!!

Vi har också rådjur i trädgården, nu har de vant sig vid Doris skällande så de står kvar, men mig är de fotfarande lite rädda för

http://blondinstella.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av laurence - 9 september 2010 11:41

Kära läsare! Det var verkligen länge sen jag skrev på min blogg men vi lever i allra högsta grad. Det har hänt väldigt mycket denna sommar. Medan jag var i Frankrike fick jag reda på att jag hade blivit antagen till forskarskola på Malmö högskolan. 5...

Av laurence - 8 juni 2010 22:52

Ikväll var det sista gången på ridning för denna termin. Hästarna ska åka på sommarbete snart. Jag kommer att sakna Lawina, vi har kommit så nära varandra och hon har definitiv blivit min favorit häst. I morgon är det avslutning för agility, tråkigt ...

Av laurence - 7 juni 2010 18:14

Nu är vi tillbaka efter en omtumlande vecka. Vi kom fram till Frankrike på söndags morgon och sen var det massor att göra. Jag har förstått att det är stor skillnad mellan våra kulturer när det gäller dödsfall. Från lördags morgon till tisdag kl.11 f...

Av laurence - 30 maj 2010 16:06

Här kommer lite bilder från uppvisningen. det gick bra och Saphira var duktig som vanligt. Hon låter sig inte distraheras av publiken.   Vi kommer att vara borta ett tag för min mamma har dött och jag ska åka till Frankrike. Saphira följer med.  ...

Av laurence - 24 maj 2010 21:46

I kväll var vi på agility träningen och lärde oss att styra hunden på distans. Tänk om man kunde stå i mitten och skicka hunden runt utan att behöva springa själv. Då hade man kunna hålla på med agility långt upp i ålder. Man hade kunna stå där med s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se