saphira

Direktlänk till inlägg 24 januari 2010

fåglar, oiseaux

Av laurence - 24 januari 2010 20:58

Ännu en snöig helg. Bilderna talar för sig själv. Till och med Sunny som brukar vara rätt frusen av sig var pigg på lång promenad. Fåglarna brukar hämta mat precis bakom fönstret. Vi kan titta på dem i timmar.


Encore une fin de semaine enneigée. Les photos parlent d’elles memes. Meme Sunny qui est tres frileux etait partant pour une longue promenade. Les oiseaux viennent manger juste derriere la fenetre. Nous pouvons les regarder pendant des heures.

                         

 
ANNONS
 
Torsten

Torsten

25 januari 2010 12:41

Snö och vackert väder....finns det nåt härligare! Fin fågel utanför fönstret, det är kul att sitta o titta på dom!
Ha det gott!

http://prinstorsten.blogg.se

 
strövelstorpslagottona

strövelstorpslagottona

26 januari 2010 00:36

Vilka fina små pippisar. Såna har vi också utanför fönstret. Himla kuligt att titta på.
pippipussar

http://lagottoflickorna.se

 
Sophia

Sophia

28 januari 2010 00:35

Härliga bilder =)

http://gottisar.bloggplatsen.se

 
Sophia

Sophia

28 januari 2010 10:52

Ja mammas lagottotik var ett yrväder också! Och är det fortfarande ibland nu när hon är två år snart.
Min tik är omplaceringshund, så jag vet inte hur hon var när hon var mindre men jag gissar på att hon troligen var ett yrväder eftersom de inte ville ha kvar henne.
Hanen jag ska para Gotti med var också ett yrväder, likaså den andra lagotton som går på klickerkursen. Verkligen intressant hur det kan skilja så mycket. Det var någon annan som skrev en kommentar på migg blogginlägg där hennes hund också var lugn om jag inte minns fel så kom den från samma uppfödare som min, ej samma kull.
Men du om vill ha två lagottos och vills lippa valpstadiet så kan du hålla utkik efter omplaceingshundar, även många uppfödare vill ha fodervärdar till sina hundar men man måste kontaka uppfödarna och fråga dem om de behöver någon, de annonserar ut rätt sällan =)

http://gottisar.bloggplatsen.se

 
Elliot Kung af Upphärad

Elliot Kung af Upphärad

30 januari 2010 01:03

Hej, äntligen hittade jag hit. Du var mig en riktig snygging :-) Jag börjar så smått kolla in lite tjejer nu, jag är ju snart 10 månader
;-)
Elliot

http://www.kulan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av laurence - 9 september 2010 11:41

Kära läsare! Det var verkligen länge sen jag skrev på min blogg men vi lever i allra högsta grad. Det har hänt väldigt mycket denna sommar. Medan jag var i Frankrike fick jag reda på att jag hade blivit antagen till forskarskola på Malmö högskolan. 5...

Av laurence - 8 juni 2010 22:52

Ikväll var det sista gången på ridning för denna termin. Hästarna ska åka på sommarbete snart. Jag kommer att sakna Lawina, vi har kommit så nära varandra och hon har definitiv blivit min favorit häst. I morgon är det avslutning för agility, tråkigt ...

Av laurence - 7 juni 2010 18:14

Nu är vi tillbaka efter en omtumlande vecka. Vi kom fram till Frankrike på söndags morgon och sen var det massor att göra. Jag har förstått att det är stor skillnad mellan våra kulturer när det gäller dödsfall. Från lördags morgon till tisdag kl.11 f...

Av laurence - 30 maj 2010 16:06

Här kommer lite bilder från uppvisningen. det gick bra och Saphira var duktig som vanligt. Hon låter sig inte distraheras av publiken.   Vi kommer att vara borta ett tag för min mamma har dött och jag ska åka till Frankrike. Saphira följer med.  ...

Av laurence - 24 maj 2010 21:46

I kväll var vi på agility träningen och lärde oss att styra hunden på distans. Tänk om man kunde stå i mitten och skicka hunden runt utan att behöva springa själv. Då hade man kunna hålla på med agility långt upp i ålder. Man hade kunna stå där med s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se