saphira

Direktlänk till inlägg 8 april 2010

teberius palats, Pompeji, le palais de Tiberius

Av laurence - 8 april 2010 19:55

Nu kommer några bilder från Tiberius palats fortfarande i Capri. Man måste promenera dit. Det är imponerande att de kunde bygga så stort och invecklat utan vägar att transportera all material. Efter Capri åkte vi till Sorrento. I Sorrento tog vi tåget till Pompeji och promenerade bland ruinerna i flera timmar. Det är hur stort som helst. Där fanns det gatuhundar. Några kunde man adoptera. De verkar välmående, rena och avslappnade. Ibland tror man att de är döda. Man klappar dem, lyfter på deras tassar men de fortsätter sova som en stock.


Voila quelques photos du palais de Tiberius encore a Capri. Il faut marcher jusque la. C’est impressionant de voir qu’ils pouvaient construire si grand et si compliqué  sans route pour transporter le materiel. Apres Capri nous sommes alles a Sorrento. De Sorrento nous avons pris le train pour Pompeï et nous nous sommes promenés plusieurs heures dans les ruines. C’est tres grand. La il y avait des chiens de rue. Il y en avaient quelques un a adopter. Ils ont l’air de bien se porter, ils sont propres et relax. Quelque fois on croit qu’ils sont morts. On les caresse, on leve leurs pattes et ils continuent de dormir a poing fermes.

                

nu kommer bilderna från Pompeji, maintenant les photos de Pompeï

           

och gatuhundarna, et les chiens de rue

         imorgon några bilder från Sorrento, demain quelques photos de Sorrento

 
ANNONS
 
strövelstorpslagottona

strövelstorpslagottona

8 april 2010 23:31

Vilken underbar resa ni har gjort. Blir VÄLDIGT avundsjuk. Men du, akta dej för att klappa gatuhundarna. Men dom såg i och för sej välmående ut. Ser fram emot fler Italienbilder.
pussar

http://lagottoflickorna.bloggplatsen.se

 
Torsten

Torsten

9 april 2010 08:13

Det här är jätteroligt!!! Ja, att få följa på en spännande resa...
Kramar

http://prinstorsten.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av laurence - 9 september 2010 11:41

Kära läsare! Det var verkligen länge sen jag skrev på min blogg men vi lever i allra högsta grad. Det har hänt väldigt mycket denna sommar. Medan jag var i Frankrike fick jag reda på att jag hade blivit antagen till forskarskola på Malmö högskolan. 5...

Av laurence - 8 juni 2010 22:52

Ikväll var det sista gången på ridning för denna termin. Hästarna ska åka på sommarbete snart. Jag kommer att sakna Lawina, vi har kommit så nära varandra och hon har definitiv blivit min favorit häst. I morgon är det avslutning för agility, tråkigt ...

Av laurence - 7 juni 2010 18:14

Nu är vi tillbaka efter en omtumlande vecka. Vi kom fram till Frankrike på söndags morgon och sen var det massor att göra. Jag har förstått att det är stor skillnad mellan våra kulturer när det gäller dödsfall. Från lördags morgon till tisdag kl.11 f...

Av laurence - 30 maj 2010 16:06

Här kommer lite bilder från uppvisningen. det gick bra och Saphira var duktig som vanligt. Hon låter sig inte distraheras av publiken.   Vi kommer att vara borta ett tag för min mamma har dött och jag ska åka till Frankrike. Saphira följer med.  ...

Av laurence - 24 maj 2010 21:46

I kväll var vi på agility träningen och lärde oss att styra hunden på distans. Tänk om man kunde stå i mitten och skicka hunden runt utan att behöva springa själv. Då hade man kunna hålla på med agility långt upp i ålder. Man hade kunna stå där med s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se