saphira

Direktlänk till inlägg 9 april 2010

Sorrento

Av laurence - 9 april 2010 14:46

Nu kommer de sista bilderna från Sorrento. Det var verkligen en lärorik och trevlig mini semester med mycket god mat och viner. Även om vi har gått tills fötterna värkte har jag säkert gått upp några kilo men på måndag börjar agility träningen så jag får väl springa av mig.


Voila les dernieres photos de Sorrento. C’etait vraiment un mini voyage  instructif et agreable avec beaucoup de bons plats et de bons vins. Meme si nous avons marcher jusqu’a ce que nos pieds fassent mal j’ai surement pris plusieurs kilos mais l’entrainement d’agility commence lundi alors je courerai beaucoup.  

                den ska vi ha på huset i Lomma. celui la on va le mettre sur la maison a Lomma   den ska vi ha i Båstad, celui la c'est pour Båstad   den fanns på en damtoalett, tyvärr inte till salu, celui la etait sur la porte des toilettes pour dames, malheureusement pas a vendre.

 
ANNONS
 
Stella & Doris med matte Lotta

Stella & Doris med matte Lotta

9 april 2010 23:45

Härliga soliga bilder, nu längtar vi till sommaren!

ha en trevlig helg!

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Margit med Bello

11 april 2010 12:57

Det fanns en avelshingst en gång i världen som hette Sorrento - visste du det? Jag hade en häst som hade härstamningen e Astronaut - Corso - Sorrento - Nagel - Bridge!
Fantastiska, underbara bilder!
Själv åker jag till Portugal på minisemester på fredag.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av laurence - 9 september 2010 11:41

Kära läsare! Det var verkligen länge sen jag skrev på min blogg men vi lever i allra högsta grad. Det har hänt väldigt mycket denna sommar. Medan jag var i Frankrike fick jag reda på att jag hade blivit antagen till forskarskola på Malmö högskolan. 5...

Av laurence - 8 juni 2010 22:52

Ikväll var det sista gången på ridning för denna termin. Hästarna ska åka på sommarbete snart. Jag kommer att sakna Lawina, vi har kommit så nära varandra och hon har definitiv blivit min favorit häst. I morgon är det avslutning för agility, tråkigt ...

Av laurence - 7 juni 2010 18:14

Nu är vi tillbaka efter en omtumlande vecka. Vi kom fram till Frankrike på söndags morgon och sen var det massor att göra. Jag har förstått att det är stor skillnad mellan våra kulturer när det gäller dödsfall. Från lördags morgon till tisdag kl.11 f...

Av laurence - 30 maj 2010 16:06

Här kommer lite bilder från uppvisningen. det gick bra och Saphira var duktig som vanligt. Hon låter sig inte distraheras av publiken.   Vi kommer att vara borta ett tag för min mamma har dött och jag ska åka till Frankrike. Saphira följer med.  ...

Av laurence - 24 maj 2010 21:46

I kväll var vi på agility träningen och lärde oss att styra hunden på distans. Tänk om man kunde stå i mitten och skicka hunden runt utan att behöva springa själv. Då hade man kunna hålla på med agility långt upp i ålder. Man hade kunna stå där med s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se