saphira

Direktlänk till inlägg 13 april 2010

träningen har börjat, l'entrainement a commencé

Av laurence - 13 april 2010 22:08

Igår var det första agility träning för denna termin. Saphira var jätte duktig. Det märks att hon har blivit äldre och mognare. Hon kan slappna av och lägga sig ner när hon väntar på sin tur. Om tio dagar blir det tävling. Jag trodde att det var en liten klubb tävling jag hade anmält oss till men jag fick höra igår att det var hundra femtio stycken som hade anmält sig. Alleluja! Och hennes hår verkar inte växa, inga fina lockar, fortfarande helt naken. Det hindrar inte henne att hoppa men jag börjar undra om jag gjorde rätt att raka henne så mycket.


Hier c’etait le premier cours d’agility pour le semestre. Saphira etait tres douée. On voit qu’elle a vielli et muri. Elle peut se decontracter et se coucher quand elle attends son tour. Dans une disaine de jours c’est le concours. Je croyais que je nous avais inscrits a un petit concours de clubb mais hier j’ai appris que cent cinquante personnes s’etaient inscrites. Allelouja! Et ses poils qui ne poussent pas, pas de jolies boucles, encore toute nue. Ca ne l’empeche pas de sauter mais je commence a me demander si j’ai bien fait de la raser autant. 

 

 
ANNONS
 
Torsten

Torsten

14 april 2010 08:13

Det är säkert lite olika hur snabbt det växer, precis som på människor....Det är 6 veckor sen jag blev rakad och det har växt ganska mycket.
Du ska se att lockarna snart är där igen :D
Ha det bra!

http://prinstorsten.blogg.se

 
strövelstorpslagottona

strövelstorpslagottona

14 april 2010 22:50

Lockarna kommer, du får bara ha lite tålamod. Det var då att slå på stort med tävlingen. Men ta det med ro. Du undrade över TjockeBengta, hon föddes för snart 4 veckor sedan. Tyvärr var det bara två valpar i magen, hennes syster föddes död så TjockeBengta är ensamvalp.
pussar

http://lagottoflickorna.bloggplatsen.se

 
Edith

Edith

15 april 2010 11:15

Nu är jag tillbaka i Paris igen. Här är det full vår. Det känns bra både för mig och matte. Modigt av dig att ställa upp på en sån stor agility-tävling. Lycka till! Pariserkramar

http://www.parisercollie.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av laurence - 9 september 2010 11:41

Kära läsare! Det var verkligen länge sen jag skrev på min blogg men vi lever i allra högsta grad. Det har hänt väldigt mycket denna sommar. Medan jag var i Frankrike fick jag reda på att jag hade blivit antagen till forskarskola på Malmö högskolan. 5...

Av laurence - 8 juni 2010 22:52

Ikväll var det sista gången på ridning för denna termin. Hästarna ska åka på sommarbete snart. Jag kommer att sakna Lawina, vi har kommit så nära varandra och hon har definitiv blivit min favorit häst. I morgon är det avslutning för agility, tråkigt ...

Av laurence - 7 juni 2010 18:14

Nu är vi tillbaka efter en omtumlande vecka. Vi kom fram till Frankrike på söndags morgon och sen var det massor att göra. Jag har förstått att det är stor skillnad mellan våra kulturer när det gäller dödsfall. Från lördags morgon till tisdag kl.11 f...

Av laurence - 30 maj 2010 16:06

Här kommer lite bilder från uppvisningen. det gick bra och Saphira var duktig som vanligt. Hon låter sig inte distraheras av publiken.   Vi kommer att vara borta ett tag för min mamma har dött och jag ska åka till Frankrike. Saphira följer med.  ...

Av laurence - 24 maj 2010 21:46

I kväll var vi på agility träningen och lärde oss att styra hunden på distans. Tänk om man kunde stå i mitten och skicka hunden runt utan att behöva springa själv. Då hade man kunna hålla på med agility långt upp i ålder. Man hade kunna stå där med s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se