saphira

Direktlänk till inlägg 16 april 2010

ny kärlek, nouvel amour

Av laurence - 16 april 2010 09:27

Äntligen har jag blivit förälskad igen. Hon heter Lawina. Hon är väldigt vacker och snäll. Hon har en konstig galopp, lyfter på rumpan då och då och byter galoppsteg om vartannat men vad gör det när man är förälskad. Trevlig helg.


Enfin je suis de nouveau amoureuse. Elle s'appelle Lawina. Elle est tres belle et tres gentille. Elle a un drole de galop, elle leve les fesses de temps en temps et change de pas une fois sur deux mais qu'est ce que ca fait quand on est amoureuse.Bon weekend.

   visst är hon bedårande?, n'est ce pas qu'elle est magnifique?   men hon nonchalerar oss idag, mais elle nous ignore aujourd'hui

   Saphira är svartsjuk och räcker ut tungan. Saphira est jalouse et lui tire la langue

 
ANNONS
 
strövelstorpslagottona

strövelstorpslagottona

16 april 2010 23:11

Bra kärlek behöver vi alla.
Trevlig helg och pussar

http://lagottoflickorna.bloggplatsen.se

 
Torsten

Torsten

17 april 2010 12:02

Håller med Pia om det hon säger! Dessutom var Lawina särdeles vacker!
Ha en bra helg!

http://prinstorsten.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av laurence - 9 september 2010 11:41

Kära läsare! Det var verkligen länge sen jag skrev på min blogg men vi lever i allra högsta grad. Det har hänt väldigt mycket denna sommar. Medan jag var i Frankrike fick jag reda på att jag hade blivit antagen till forskarskola på Malmö högskolan. 5...

Av laurence - 8 juni 2010 22:52

Ikväll var det sista gången på ridning för denna termin. Hästarna ska åka på sommarbete snart. Jag kommer att sakna Lawina, vi har kommit så nära varandra och hon har definitiv blivit min favorit häst. I morgon är det avslutning för agility, tråkigt ...

Av laurence - 7 juni 2010 18:14

Nu är vi tillbaka efter en omtumlande vecka. Vi kom fram till Frankrike på söndags morgon och sen var det massor att göra. Jag har förstått att det är stor skillnad mellan våra kulturer när det gäller dödsfall. Från lördags morgon till tisdag kl.11 f...

Av laurence - 30 maj 2010 16:06

Här kommer lite bilder från uppvisningen. det gick bra och Saphira var duktig som vanligt. Hon låter sig inte distraheras av publiken.   Vi kommer att vara borta ett tag för min mamma har dött och jag ska åka till Frankrike. Saphira följer med.  ...

Av laurence - 24 maj 2010 21:46

I kväll var vi på agility träningen och lärde oss att styra hunden på distans. Tänk om man kunde stå i mitten och skicka hunden runt utan att behöva springa själv. Då hade man kunna hålla på med agility långt upp i ålder. Man hade kunna stå där med s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se