saphira

Direktlänk till inlägg 25 april 2010

vi vann, on a gagné

Av laurence - 25 april 2010 22:09

En hel vecka har gått utan att jag skrev på bloggen. Förra veckan hade jag fullt upp varje kväll och på lördag har vi tävlat. Det var vår första större tävling fast inofficiell. Vi tävlade i klass 1 i agility och i hopp. Vi vann bägge, så himla häftigt. I agility hade vi 10 fel och bästa tid och i hopp blev det fel fri. Jag kunde inte riktig ta in segern på plats men när jag körde hem började jag känna mig jätte glad och fatta, oj vi vann, vi vann allting!  Vilken duktig hund Saphira är. Hon kan nog gå lång, synd att hon inte fick en ung matte som kan springa snabbare. Men jag kan kanske kompensera genom att placera mig bra och lära Saphira att vara mer självständig. det blev inga bilder men det kanske kommer senare från andra fotograf.


Une semaine entiere est passée sans que j’ecrive mon blogg. La semaine passée j’etais occupée tous les soirs et samedi nous avons concouru. Cétait notre premier grand concours bien que inoficiel. Nous concourions en classe 1 agility et saut. Nous avons gagne les deux, si cool. En agility nous avions 10 fautes et le meilleur temps et en saut un sans faute. Je ne pouvais pas vraiment comprendre sur place notre victoire mais quand je conduisais sur la route du retour je commencai de me sentir heureuse et de comprendre, ho on a gagne, on a tout gagne! Quesque saphira est douée. Elle peut aller loin, dommage qu’elle n’ai pas une jeune maitresse qui peut courir plus vite. Mais je pourrai peut etre compenser en me placant bien et en apprenant a Saphira a etre independante. je n'ai pas pu prendre de photos mais ca viendra peut etre plus tard d'un autre photographe.


  

 
ANNONS
 
Elliot Kung af Upphärade

Elliot Kung af Upphärade

25 april 2010 23:58

Men GRATTIS!!!! Vad du är duktig Saphira., och vilka fina priser. Nu kan ni vara stolta både du och matte.
Vilken häftig cyckelkärra ni har skaffat, en sådan skulle jag vilja testa .
Kramar från Kungen

http://www.kulan.bloggplatsen.se

 
Torsten

Torsten

26 april 2010 07:25

GRATTIS!!! Fantsktisk duktig du är, Saphira...och din matte med!!! Så himla stolt jag blir!
Ha en bra måndag!

http://prinstorsten.blogg.se

 
strövelstorpslagottona

strövelstorpslagottona

26 april 2010 11:48

Helt fantastikt duktiga ni är. GRATTIS till er båda. Vi är också jättestolta.
glädjepussar

http://lagottoflickorna.bloggplatsen.se

 
Stella & Doris

Stella & Doris

27 april 2010 07:48

Vi säger oxå GRATTIS, jätteduktigt gjort!!

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
Edith

Edith

28 april 2010 12:53

Félicitations Saphira! Pariserkramar

http://www.parisercollie.blogg.se

 
Totti

Totti

29 april 2010 21:48

Jättegrattis till både matte och hund. Jag ska tävla i agility för första gången på söndag, men matte är glad om vi bara kan ta oss runt banan utan att bli diskade.

http://www.tottskrutten.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av laurence - 9 september 2010 11:41

Kära läsare! Det var verkligen länge sen jag skrev på min blogg men vi lever i allra högsta grad. Det har hänt väldigt mycket denna sommar. Medan jag var i Frankrike fick jag reda på att jag hade blivit antagen till forskarskola på Malmö högskolan. 5...

Av laurence - 8 juni 2010 22:52

Ikväll var det sista gången på ridning för denna termin. Hästarna ska åka på sommarbete snart. Jag kommer att sakna Lawina, vi har kommit så nära varandra och hon har definitiv blivit min favorit häst. I morgon är det avslutning för agility, tråkigt ...

Av laurence - 7 juni 2010 18:14

Nu är vi tillbaka efter en omtumlande vecka. Vi kom fram till Frankrike på söndags morgon och sen var det massor att göra. Jag har förstått att det är stor skillnad mellan våra kulturer när det gäller dödsfall. Från lördags morgon till tisdag kl.11 f...

Av laurence - 30 maj 2010 16:06

Här kommer lite bilder från uppvisningen. det gick bra och Saphira var duktig som vanligt. Hon låter sig inte distraheras av publiken.   Vi kommer att vara borta ett tag för min mamma har dött och jag ska åka till Frankrike. Saphira följer med.  ...

Av laurence - 24 maj 2010 21:46

I kväll var vi på agility träningen och lärde oss att styra hunden på distans. Tänk om man kunde stå i mitten och skicka hunden runt utan att behöva springa själv. Då hade man kunna hålla på med agility långt upp i ålder. Man hade kunna stå där med s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se