saphira

Direktlänk till inlägg 30 april 2010

smutsig lekande hund chien sale et joueur

Av laurence - 30 april 2010 14:05

   jag har rullat mig i hästshit, haha. je me suis roulée dans l fumier de cheval, haha   lek med mig! joue avec moi!   fin leksak jag har fått. j'ai eu un beau jouet   fast jag får inte ut godiset som är inne, mais je ne peux pas sortir les bonbons qui sont a l'interieur.


ha en givande helg, ayez une fin de semaine fructueuse. 


 
ANNONS
 
Ofelia o Alpina

Ofelia o Alpina

30 april 2010 21:30

Men så fint du dekorerat dig med hästskit ;o) Jag har inte läst bloggar på länge o idag kollade in här o får läsa att du inte bara vunnit en utan två agility tävlingar. Fantastiskt! Grattis! Det som är så svårt, man blir ju diskad för minsta lilla eget initiativ i den sporten. Du och din matte måste vara jätteduktiga!!!

http://www.lagotto-ofelia.bloggagratis.se

 
Tessan och pälsbollarna

Tessan och pälsbollarna

30 april 2010 21:54

Hästskit är härligt..ja tycker ju inte jag men Acke älskar det:) Grattis till din vinst i agility, härligt tjejjen! Vilken häftig frissa du har, du ser nästan ut om en Bichon frisé och dom är super söta!
Ha en bra valborg
Kramis från oss!

http://minahundarochjag.blogg.se

 
Stella & Doris

Stella & Doris

30 april 2010 22:12

Hästskitsrullningar är livet det!!

Ha en go helg!

http://blondinstella.bloggagratis.se

 
Totte

Totte

2 maj 2010 12:23

vad söt du är Saphira! tack så mycket för din kommentar, jag har börjat vänja mig vid min korta päls nu.
Kram

http://lagottototte.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av laurence - 9 september 2010 11:41

Kära läsare! Det var verkligen länge sen jag skrev på min blogg men vi lever i allra högsta grad. Det har hänt väldigt mycket denna sommar. Medan jag var i Frankrike fick jag reda på att jag hade blivit antagen till forskarskola på Malmö högskolan. 5...

Av laurence - 8 juni 2010 22:52

Ikväll var det sista gången på ridning för denna termin. Hästarna ska åka på sommarbete snart. Jag kommer att sakna Lawina, vi har kommit så nära varandra och hon har definitiv blivit min favorit häst. I morgon är det avslutning för agility, tråkigt ...

Av laurence - 7 juni 2010 18:14

Nu är vi tillbaka efter en omtumlande vecka. Vi kom fram till Frankrike på söndags morgon och sen var det massor att göra. Jag har förstått att det är stor skillnad mellan våra kulturer när det gäller dödsfall. Från lördags morgon till tisdag kl.11 f...

Av laurence - 30 maj 2010 16:06

Här kommer lite bilder från uppvisningen. det gick bra och Saphira var duktig som vanligt. Hon låter sig inte distraheras av publiken.   Vi kommer att vara borta ett tag för min mamma har dött och jag ska åka till Frankrike. Saphira följer med.  ...

Av laurence - 24 maj 2010 21:46

I kväll var vi på agility träningen och lärde oss att styra hunden på distans. Tänk om man kunde stå i mitten och skicka hunden runt utan att behöva springa själv. Då hade man kunna hålla på med agility långt upp i ålder. Man hade kunna stå där med s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se