saphira

Direktlänk till inlägg 9 maj 2010

första bad, premier bain

Av laurence - 9 maj 2010 21:13

Saphira är ingen vatten tokig hund för att vara lagotto. Hon kan promenera runt en sjö eller längst stranden utan att gå in i vatten. Om man kastar pinnar till henne hämtar hon dem och simmar gärna men hon går inte i självmant om hon inte är varmt. Vi hittade en hundbad i Hemmeslöv vilket är bra nu när hundarna inte får vara på stranden längre.


 Saphira n'est pas un chien fou d'eau pour être un lagotto. Elle peut se promener autour d'un lac ou sur la plage sans aller dans l'eau. Si on lui jette un bâton elle va le chercher et nage volontiers mais elle ne va pas a l'eau d'elle meme si elle n'a pas chaud. Nous avons trouve une plage pour chien a Hemmeslöv ce qui est bien maintenant que les chiens n'ont plus le droit d'être a la plage. 

           

 
ANNONS
 
Torsten

Torsten

10 maj 2010 08:10

Ååå, jag vill också bada! Det ser så härligt ut!

http://prinstorsten.blogg.se

 
Edith

Edith

10 maj 2010 12:28

Uppfriskade med ett bad! Pariserkramar

http://www.parisercollie.blogg.se

 
strövelstorpslagottona

strövelstorpslagottona

11 maj 2010 23:42

Vilken häftig badbrud du är och så söt sen.
badpussar

http://lagottoflickorna.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av laurence - 9 september 2010 11:41

Kära läsare! Det var verkligen länge sen jag skrev på min blogg men vi lever i allra högsta grad. Det har hänt väldigt mycket denna sommar. Medan jag var i Frankrike fick jag reda på att jag hade blivit antagen till forskarskola på Malmö högskolan. 5...

Av laurence - 8 juni 2010 22:52

Ikväll var det sista gången på ridning för denna termin. Hästarna ska åka på sommarbete snart. Jag kommer att sakna Lawina, vi har kommit så nära varandra och hon har definitiv blivit min favorit häst. I morgon är det avslutning för agility, tråkigt ...

Av laurence - 7 juni 2010 18:14

Nu är vi tillbaka efter en omtumlande vecka. Vi kom fram till Frankrike på söndags morgon och sen var det massor att göra. Jag har förstått att det är stor skillnad mellan våra kulturer när det gäller dödsfall. Från lördags morgon till tisdag kl.11 f...

Av laurence - 30 maj 2010 16:06

Här kommer lite bilder från uppvisningen. det gick bra och Saphira var duktig som vanligt. Hon låter sig inte distraheras av publiken.   Vi kommer att vara borta ett tag för min mamma har dött och jag ska åka till Frankrike. Saphira följer med.  ...

Av laurence - 24 maj 2010 21:46

I kväll var vi på agility träningen och lärde oss att styra hunden på distans. Tänk om man kunde stå i mitten och skicka hunden runt utan att behöva springa själv. Då hade man kunna hålla på med agility långt upp i ålder. Man hade kunna stå där med s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se