saphira

Direktlänk till inlägg 11 maj 2010

härlig ridtur, agreable tour a cheval

Av laurence - 11 maj 2010 23:46

I kväll red vi ute. Det var vindstil och fantastiskt fint i skogen. Jag är en sån som blir vettskrämd så fort jag hör ordet uteritt. Gamla minne dyker upp då jag red för första gången och hästen sken iväg. Jag landade på huvet och jag hade ingen hjälm. Jag blir inte av med min rädsla fast det var många år sedan men ikväll var min lilla älskling Lawina jätte lugn och trevlig så jag lyckades slappna av och njuta.


Saphira var duktig på träningen men matte var lite tung i benen.


I morgon bär det i väg till Båstad för en lång helg. Vi ska cykla till en sparris fest. Vi vet inte riktig vad det handlar om.


Trevlig helg, hoppas ni få det riktigt bra.


Ce soir nous avons fait du cheval dehors. Il n’y avait pas de vent et c’etait fanatstique dans la fortet. Je suis terifiée des que j’entends les mots faire du cheval dehors. Des vieux souvenirs surgissent quand je faisait du cheval pour la premiere fois et le cheval s’est emballé. Je sius tombée sur la tete et je n’avoit pas de bombe. Je ne peux pas me debarasser de ma peur bien que ca fasse longtemps mais ce soir ma petite cherie Lawina etait tres calme et sympa et j’ai reussi a me relaxer et prendre plaisir.


Saphira etait tres douée a l’entrainement mes sa maitresse avait les jambes lourdes.


Demain nous partons pour un long weekend a Båstad. Nous allons allé en velo a une fete des asperges. Nous ne savons pas vraiment ce que c’est.


Bon weekend, j’esperes que vous aurez du bon temps.  


 
ANNONS
 
Torsten

Torsten

12 maj 2010 11:18

Matte får trevliga minnen när du skriver om uteritt....jag tror hon saknar hästar!
Hoppas ni får en bra helg i Båstad och att sparrisfesten är nåt riktigt trevligt!
Kram till er!

http://prinstorsten.blogg.se

 
Stella & Doris med matte Lotta

Stella & Doris med matte Lotta

13 maj 2010 21:41

Hoppas att ni skriver och berättar vad Sparrisfest är, vi blir ju jättenyfikna

Ha en go helg!

http://blondinstella.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av laurence - 9 september 2010 11:41

Kära läsare! Det var verkligen länge sen jag skrev på min blogg men vi lever i allra högsta grad. Det har hänt väldigt mycket denna sommar. Medan jag var i Frankrike fick jag reda på att jag hade blivit antagen till forskarskola på Malmö högskolan. 5...

Av laurence - 8 juni 2010 22:52

Ikväll var det sista gången på ridning för denna termin. Hästarna ska åka på sommarbete snart. Jag kommer att sakna Lawina, vi har kommit så nära varandra och hon har definitiv blivit min favorit häst. I morgon är det avslutning för agility, tråkigt ...

Av laurence - 7 juni 2010 18:14

Nu är vi tillbaka efter en omtumlande vecka. Vi kom fram till Frankrike på söndags morgon och sen var det massor att göra. Jag har förstått att det är stor skillnad mellan våra kulturer när det gäller dödsfall. Från lördags morgon till tisdag kl.11 f...

Av laurence - 30 maj 2010 16:06

Här kommer lite bilder från uppvisningen. det gick bra och Saphira var duktig som vanligt. Hon låter sig inte distraheras av publiken.   Vi kommer att vara borta ett tag för min mamma har dött och jag ska åka till Frankrike. Saphira följer med.  ...

Av laurence - 24 maj 2010 21:46

I kväll var vi på agility träningen och lärde oss att styra hunden på distans. Tänk om man kunde stå i mitten och skicka hunden runt utan att behöva springa själv. Då hade man kunna hålla på med agility långt upp i ålder. Man hade kunna stå där med s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se