saphira

Direktlänk till inlägg 16 maj 2010

tävlings bilderna, photos du concours

Av laurence - 16 maj 2010 20:13

  äntligen har bilderna från tävlingen kommit   vi fick gå upp på pallen först och det gick bra men.. Nous sommes montées sur le podium en premier et ca c'est bien allé mais...   andra gången var de andra redan upp och Saphira vägrade gå förbi softisen. Längst ner till höger ser ni henne som försöker smita iväg. La deusieme fois les autres etaient deja sur le podium et Saphira a refusé de passer pres du softis. En bas a droite vous la voyez qui essaie de se sauver.  

 
ANNONS
 
Torsten

Torsten

17 maj 2010 08:03

Tänk att få stå på översta pallen!!! Snyggt jobbat!
Kramar till er!

http://prinstorsten.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av laurence - 9 september 2010 11:41

Kära läsare! Det var verkligen länge sen jag skrev på min blogg men vi lever i allra högsta grad. Det har hänt väldigt mycket denna sommar. Medan jag var i Frankrike fick jag reda på att jag hade blivit antagen till forskarskola på Malmö högskolan. 5...

Av laurence - 8 juni 2010 22:52

Ikväll var det sista gången på ridning för denna termin. Hästarna ska åka på sommarbete snart. Jag kommer att sakna Lawina, vi har kommit så nära varandra och hon har definitiv blivit min favorit häst. I morgon är det avslutning för agility, tråkigt ...

Av laurence - 7 juni 2010 18:14

Nu är vi tillbaka efter en omtumlande vecka. Vi kom fram till Frankrike på söndags morgon och sen var det massor att göra. Jag har förstått att det är stor skillnad mellan våra kulturer när det gäller dödsfall. Från lördags morgon till tisdag kl.11 f...

Av laurence - 30 maj 2010 16:06

Här kommer lite bilder från uppvisningen. det gick bra och Saphira var duktig som vanligt. Hon låter sig inte distraheras av publiken.   Vi kommer att vara borta ett tag för min mamma har dött och jag ska åka till Frankrike. Saphira följer med.  ...

Av laurence - 24 maj 2010 21:46

I kväll var vi på agility träningen och lärde oss att styra hunden på distans. Tänk om man kunde stå i mitten och skicka hunden runt utan att behöva springa själv. Då hade man kunna hålla på med agility långt upp i ålder. Man hade kunna stå där med s...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se