saphira

Direktlänk till inlägg 24 maj 2010

uppvisningsgruppen är på gång. le groupe de demonstration est en route

Av laurence - 24 maj 2010 21:46

I kväll var vi på agility träningen och lärde oss att styra hunden på distans. Tänk om man kunde stå i mitten och skicka hunden runt utan att behöva springa själv. Då hade man kunna hålla på med agility långt upp i ålder. Man hade kunna stå där med sin rulator. På lördag är det Lomma dagen och vår uppvisnings grupp har fått sin första uppdrag. Vi ska först springa ett stafett och sen en enkel bana. De i publiken som vill prova på ska kunna göra det sen. Vi ska vara där mellan kl.11.00 till kl.13.30 Vi har fått en till uppdrag i Höfterup om tre veckor.


 Ce soir nous sommes allées a l'entrainement d'agility et nous avons apris a diriger le chien a distance. Pense si on pouvait ętre au milieu et diriger le chien sans ętre oblige de courir. On aurait pu continuer jusqu'ā un age avancé. On aurait pu ętre la au milieu avec son deambulateur. Samedi c'est la fete de Lomma et notre groupe de démonstration va avoir sa premičre démonstration. Nous allons d'abord courir une stafette et ensuite un parcours simple. Ceux dans le publique qui voudront essayer pourront le faire. Nous serons la entre 11.00 heure et 13.30 Nous avons aussi une démonstration a Höfterup dans trois semaines.


litte Bilder från helgen. Un peu de photos du weekend

   korna har äntligen kommit ut, les vaches sont enfin sorties   Saphira behöver lite hjälp för att se dem, Saphira a besoin d'un peu d'aide pour les voir.    körsbärsträdet har blommat. le cerisier est en fleur      det är gott med regnvatten efter en cyckeltur, C'est bon l'eau de pluie apres un tour en velo. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Katja

24 maj 2010 22:18

Hej
Det heter Hofterup :-)
/ Katja

 
strövelstorpslagottona

strövelstorpslagottona

25 maj 2010 00:01

Men herre tid laurance, du är ju som en ung tös, klart du klara av att springa runt.
pussar

http://lagottoflickorna.bloggplatsen.se

 
Torsten

Torsten

25 maj 2010 07:07

Önskar att man hade kunnat komma och se :)

http://prinstorsten.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av laurence - 9 september 2010 11:41

Kära läsare! Det var verkligen länge sen jag skrev på min blogg men vi lever i allra högsta grad. Det har hänt väldigt mycket denna sommar. Medan jag var i Frankrike fick jag reda på att jag hade blivit antagen till forskarskola på Malmö högskolan. 5...

Av laurence - 8 juni 2010 22:52

Ikväll var det sista gången på ridning för denna termin. Hästarna ska åka på sommarbete snart. Jag kommer att sakna Lawina, vi har kommit så nära varandra och hon har definitiv blivit min favorit häst. I morgon är det avslutning för agility, tråkigt ...

Av laurence - 7 juni 2010 18:14

Nu är vi tillbaka efter en omtumlande vecka. Vi kom fram till Frankrike på söndags morgon och sen var det massor att göra. Jag har förstått att det är stor skillnad mellan våra kulturer när det gäller dödsfall. Från lördags morgon till tisdag kl.11 f...

Av laurence - 30 maj 2010 16:06

Här kommer lite bilder från uppvisningen. det gick bra och Saphira var duktig som vanligt. Hon låter sig inte distraheras av publiken.   Vi kommer att vara borta ett tag för min mamma har dött och jag ska åka till Frankrike. Saphira följer med.  ...

Av laurence - 17 maj 2010 21:55

Helgen har varit lång och trots regnet var det ändå kul. Jag har målat om uterummet, planterat potatis, gått många promenader med Saphira längst stranden och i skogen och gått på sparris middag i Wrångarps utanför Skotorp. Vi tänkte cykla dit men det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se