saphira

Direktlänk till inlägg 8 juni 2010

glad sommar, joyeux été

Av laurence - 8 juni 2010 22:52

Ikväll var det sista gången på ridning för denna termin. Hästarna ska åka på sommarbete snart. Jag kommer att sakna Lawina, vi har kommit så nära varandra och hon har definitiv blivit min favorit häst. I morgon är det avslutning för agility, tråkigt det också. Det är så mycket roligare att träna när man är fler. Jag har inte hunnit anmäla mig till några tävlingar men Saphira är bara två år så vi har gått om tid. Jag vill inte slita på henne. Om tre veckor åker jag tillbaka till Frankrike, ensam denna gången sen blir det mest fritids huset i Båstad. Där finns det ingen internet. Vi tar en paus från bloggandet fram till augusti. Då hoppas jag att jag har kommit in i någon utbildning eller fått ett annat jobb. Vi önskar er alla tvåbenta och fyrbenta en glad sommar.


Ce soir c’etait le dernier jour d’equitation pour le semestre. Les cheveaux vont bientot partir aux champs. Lawina va me manquer, nous sommes tres proches l’une de l’autre et c’est definitivemant mon cheval prefere. Demain c’est le dernier jour d’agility, ennuyant ca aussi. C’est plus interressant de s’entrainer a plusieurs. Je n’ai pas eu le temps de m’inscrire a des concours mais Saphira n’a que deux ans alors nous avons le temps. Je ne veux pas l’user. Dans trois semaines je repars en France, seule cette fois si, ensuite je serai dans la maison de campagne a Båstad la plus part du temps. La il n’y a pas internet. Nous prenons une pause de blogg jusqu’en aout. J’espere que j’aurai eu mon entrée a l’universitée ou un nouveau travail. Nous vous souhaitons a tous, les deux pattes et les quatre pattes, un joyeux été. 

       

 
ANNONS
 
strövelstorpslagottona

strövelstorpslagottona

9 juni 2010 01:28

Som vi kommer att sakna er. Men vi väntar tills ni kommer tillbaka. Sorg bär vi alla inom oss på olika sätt, men jag tyckte det verkade vara väldigt fint vid din mammas bortgång. Hoppas det var läkande för dej.
pussar

http://lagottoflickorna.bloggplatsen.se

 
Torsten

Torsten

9 juni 2010 07:39

Det blir en lååång väntan det....men det ska nog gå:)
Ha nu en riktigt fin och härlig sommar, vi ses till hösten!
Kramar till er alla!

http://prinstorsten.blogg.se

 
Bengta

Bengta

10 juni 2010 09:22

Ha en härlig sommar och jag säger som Pia att sorg bär vi alla inom oss fast på olika sätt bäst man får göra på ett sätt som känns bra. Väldigt fint vid din mammas bortgång och som hon hyllades kanske något för oss här att ta efter. Tysnad behvöver inte betyda att man inte bryr sig och ska tysta ner. Tystnaden kan också tala och vara gemenskap coh samförstånd det beror så på och hur man upplever det. Lugn och stillhet är nog något vi har från förr där det var detsamma som att visa vördnad. Nu hoppas vi på en skön läkande sommar.

http://teamlagotto.blogg.se

 
Edith

Edith

11 juni 2010 08:42

Vi önskar er en trevlig sommar! Naturligtvis kommer vi att sakna er blogg. Hoppas du hittar något bra att syssla med i höst. Colliekramar

http://www.parisercollie.blogg.se

 
Ellior Kung af Upphärad

Ellior Kung af Upphärad

15 juni 2010 23:42

Vi önskar er oxå en lååång och fin sommar..
Elliot och Kulan

http://www.kulan.bloggplatsen.se

 
Tessan

Tessan

6 september 2010 23:04

Såg inte förrän nu att din mamma gått bort...beklagar sorgen. Det är ju den vägen vi alla går till slut en del förr en del senare...Det var en väldigt annorlunda ritual ni har i Frnakrike för att ta ett sista farväl...Hoppas att du samlat på dig krafter och att hösten blir härlig och intressant!
många varma kramar från mig
//Tessan

http://minahundarochjag.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av laurence - 9 september 2010 11:41

Kära läsare! Det var verkligen länge sen jag skrev på min blogg men vi lever i allra högsta grad. Det har hänt väldigt mycket denna sommar. Medan jag var i Frankrike fick jag reda på att jag hade blivit antagen till forskarskola på Malmö högskolan. 5...

Av laurence - 7 juni 2010 18:14

Nu är vi tillbaka efter en omtumlande vecka. Vi kom fram till Frankrike på söndags morgon och sen var det massor att göra. Jag har förstått att det är stor skillnad mellan våra kulturer när det gäller dödsfall. Från lördags morgon till tisdag kl.11 f...

Av laurence - 30 maj 2010 16:06

Här kommer lite bilder från uppvisningen. det gick bra och Saphira var duktig som vanligt. Hon låter sig inte distraheras av publiken.   Vi kommer att vara borta ett tag för min mamma har dött och jag ska åka till Frankrike. Saphira följer med.  ...

Av laurence - 24 maj 2010 21:46

I kväll var vi på agility träningen och lärde oss att styra hunden på distans. Tänk om man kunde stå i mitten och skicka hunden runt utan att behöva springa själv. Då hade man kunna hålla på med agility långt upp i ålder. Man hade kunna stå där med s...

Av laurence - 17 maj 2010 21:55

Helgen har varit lång och trots regnet var det ändå kul. Jag har målat om uterummet, planterat potatis, gått många promenader med Saphira längst stranden och i skogen och gått på sparris middag i Wrångarps utanför Skotorp. Vi tänkte cykla dit men det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se